Доставка и плащане

Доставка

 1. При заявяване и потвърждаване на поръчка се уточнява индивидуално с всеки клиент денят на изпращане на стоката. Заявки за поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници се обработват в първия работен ден.
 2. След изпращане на пратка на клиента бива предоставен номер на товарителницата по желан от него начин: СМС, Viber, e-mail, Messenger, OLX.
 3. Срокът на доставка е в зависимост от условията на спедиторските фирми:
  • до офис – обикновено на следващия работен ден;
  • до адрес – обикновено на следващия работен ден (освен друго уговорено с клиента за съботни/предпразнични дни). Възможен е и друг срок на доставка в зависимост от големината на населеното място и графика за разнос на куриера.
 4. За забавяне на вече изпратени пратки НЕ носим отговорност. Все пак в такива случаи може да се свържете с нас за съдействие за изясняване на причините.

Увaжaeми ĸлиeнти,

aĸo cтe избpaли oпциятa зa дocтaвĸa до oфиc нa CΠИДИ/Еконт, куриерите би cлeдвaлo дa Bи yвeдoмят cъс CMC известие, ĸoгaтo Baшaтa пpaтĸa приcтигнe в тexен oфиc. Πpaĸтиĸaтa oбaчe пoĸaзвa, чe тoвa нe винaги ce cлyчвa. Зaтoвa Bи пpeпopъчвaмe 2-3 дни след потвърждение от нас, че пратката е изпратена, да проверите онлайн (чрез номер на товарителницата за Еконт тук, за Спиди тук ) или на място в заявения офис на съответния куриер дали пратката е получена, без да чакате СМС известие.

Молим да сигнализирате куриерите за липса на уведомление от тяхна страна. Напоследък тези случаи зачестяват.


Плащане

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по няколко начина като независимо от избрания начин, сумата е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка от наша страна.

Възможно е да платите:

 • С наложен платеж при получаване на стоките, доставени с куриерска фирма Спиди или Еконт.
 • По банков път– кредитен превод по сметка: IBAN: BG21UNCR70001523194863

титуляр: Феръс ЕООД
банка: Уникредит Булбанк АД, клон Пазарджик, бул. България №6
BIC/SWIFT/банков код: UNCRBGSF
При плащане по банков път, клиентът заплаща само стойността на продуктите. Стойността на доставката се заплаща отделно при самата доставка.

 • Чрез PayPal – Разплащания се извършват посредством въвеждане на E-mail адрес-а на получателя (ferrousbg@gmail.com) и може да инициират в различна валута (USD, EUR, GBP и др.). Повече информация ще намерите на страницата на PayPal или в това Youtube видео.