За нас - Ferrous - Автомобилни фланци
Количка

Ferrous (Феръс)

ЗА НАС

Ние сме Феръс ЕООД и с гордост можем да заявим, че сме български производител на тунинг аксесоари за джанти, както и детайли за тежката индустрия. 

На пазара сме вече от 4г. и с малкия ни, но амбициозен екип усилено работим по развиване на продуктовата ни гама и доставяне на максимално удовлетворяващ ефект за вас, клиентите ни. Залагаме изключително много на:

  • качествено производство от входа до изхода, защото вашата безопастност е най-важна;
  • коректно и индивидуално отношение, и консултация, за да може всеки от вас да получи търсенето и да постигне желания краен ефект.

При нас можете да намерите автомобилни фланци – дистанционни и преходни, за много марки автомобили и джипове. Разполагаме с широк асортимент от дебелини и технически характеристики (централни отвори и междуболтови) и поддържаме добра складова наличност. 

Можем да предложим изработка на фланци според нуждите, спецификата и индивидуалните Ви решения. Доказва го фактът, че 25% от всички наши поръчки са по изисквания на клиентите ни. 

Друга основа част от нашата дейност е производството и/или обработката на серии малки и средно габаритни детайли за машиностроенето. При интерес и нуждата от повече информация можете да направите запитване чрез контактната ни форма. Ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.

В тази връзка всички наши продукти се произвеждат на CNC машини – модерна техника в областта. Използваме висококачествени материали със сертификати (TÜV, включително и за крепежни елементи). С помощта на това оборудване успяваме да изпълним всяка Ваша поръчка с голяма точност, качествено и без излишно забавяне. 

Не се колебайте да потърсите нашия професионален съвет. Винаги сме на разположение за консултация относно производството на детайли или избора и покупката на фланци и съответните крепежни елементи.

Вие, клиентите, сте ДВИГАТЕЛЯ ни!

Този сайт използва “бисквитки”, за да подобри вашето сърфиране. Научете повече тук.